Motives and barriers to innovations of small and medium sized enterprises - the case of Slovakia - Klement, Ladislav
Vybrané motívy a prekážky, ktoré ovplyvňujú inovačné aktivity malých a stredných podnikov a inovácie na Slovensku. Postavenie a výkonnosť inovačných aktivít medzi členskými štátmi EÚ. Odporúčania na odstránenie bariér a posilnenie motivácie pre zlepšenie inovačnej výkonnosti podnikov.