Práca v zahraničí - Dánske kráľovstvo (Kongeriget Danmark) - Bolibruch, Ferdinand
Registračné povinnosti pri príchode do krajiny. Hľadanie práce v Dánsku. Sociálne zabezpečenie. Ukončenie pracovného pomeru. Životné náklady. Podnikanie. Registračné povinnosti pri odchode z krajiny.