Práca v zahraničí - Fínsko - Suomi - Gerat, Ján
Pred tým, než vycestujete a prvé kroky po príchode do krajiny. Ako si vo Fínsku hľadať prácu. Podnikanie. Mzdy, dane a odvody. Zdravotná starostlivosť. Rodinné dávky. Dovolenka a práceneschopnosť. Čo urobiť v prípade, ak stratíte prácu alebo ukončíte pracovný pomer. Odchod do dôchodku. Dôležité kontakty.