Food Deserts as Importatnt Determinant of Health of People - Dudáš-Pajerská, Erika, 1988-
Potravinová nedostatočnosť ako oblasť s nízkou dostupnosťou potravín a nízkou zdravotnou úrovňou obyvateľstva.