Internetový obchod a ochrana spotrebiteľa - Čihovská, Viera
Význam internetového obchodovania a identifikácia rozhodujúcich faktorov, ktoré ovplyvňujú spotrebiteľov pri realizovaní obchodných transakcií prostredníctvom internetu. Možné riziká, ako aj právna ochrana spotrebiteľov v rámci Slovenka a Európy.