Znižovanie emisií v okružných úlohách - Brezina, Ivan, 1963-
Kapacitná okružná úloha. Emisné okružné úlohy. Minimalizácia celkovej spotreby paliva vozidiel (EVRP - VC), minimalizácia emisií. Matematický model úlohy EVRP - VC. Prípadová štúdia.