O vvedenii v učebnyj process vuza speckursa "komp`juternaja geometrija" - Rakhimzhanova, Mira
Profesionálna príprava učiteľa matematiky a informatiky na špeciálnych kurzoch. Špeciálny kurz "počítačová geometria". Etapy rozvoja tohto kurzu. Obsah a zameranie kurzu.