[Dějiny Libye] - Sorby, Karol R.
Recenzia na monografiu, ktorá zachytáva problémy týkajúceho sa vnútorného vývoja Líbye s vonkajšími tlakmi ovplyvňujúce tento vývoj (napr. politiku európskych mocností).