Business networking - Mura, Ladislav
Vytvorenie a podpora sietí patrí medzi iniciatívnu súčasť stratégie zameranej na inovácie. Inovatívny podnik je založený na inováciách a technológiách, ktoré umožňujú zavádzať vedecké a technické znalosti a skúsenosti do výroby a služieb.