Nástupce není zástupce aneb Proč plánovat nástupnictví - Folwarczná Martínková, Ivana
Proces nástupníctva pracuje s obsadzovaním kľúčových pozícií a je úzko spojený s hodnotením zamestnancov a rozvojom ich kariéry. Ako pristúpiť k plánovaniu nástupníctva. Príklad z praxe. Efektívny mentoring. Úspešný líder vychováva svojich nástupcov. Ako prebieha plánovanie nástupníctva.