IROP prioritná os 3 - analýza a aktuálny model podpory - Baculáková, Kristína, 1988-
Podpora kreatívneho priemyslu na Slovensku a prijatie Akčného plánu realizácie Stratégie rozvoja kreatívneho priemyslu v Slovenskej republike. Vybrané priority a aktivity Akčného plánu. Kultúrny a kreatívny priemysel v rámci výzvy. Vybrané príklady fungovania kreatívnych centier z Európskej únie. Príležitosti a hrozby výzvy.