Factors Determining the Financial Structure of Czech and Slovak Agricultural Enterprises - Kalusová, Lenka, 1987-
Analýza vplyvu vybraných interných faktorov spoločností a externých faktorov makroprostredia na finančnú štruktúru poľnohospodárskych podnikov v Čechách a na Slovensku. Identifikácia rozdielov vplyvu týchto faktorov medzi českými a slovenskými spoločnosťami. Celková zadlženosť a úverové zaťaženie skúmaných poľnohospodárskych podnikov.