Ekonomická teória a reakcia FEDu na finančnú krízu: LSAP programy - Čas, Marcel
Finančná kríza. Unikátne opatrenia na domnelú záchranu situácie. Centrálna banka Spojených štátov amerických, tak zvaný FED, prijal sériu LSAP programov, ktoré sú známe pod názvom „kvantitatívne uvoľňovanie“. Ekonomická teória a skutočnosť. Legalita vypožičania rezervných peňazí. LSAP programy .