Problémy strategického plánovania verejných služieb na miestnej úrovni - Gogora, Igor
Problémy v oblasti strategického plánovania verejných inštitúcií. Plánovanie ako najdôležitejší nástroj dosahovania akýchkoľvek cieľov v súkromnom, ale aj verejnom sektore. Východisko pre ďalšie manažérske funkcie, selekciu informácií a budúcnosť potrebných aktivít na dosiahnutie cieľov organizácie.