Rovnosť príležitostí v podnikaní na Slovensku - Minárová, Martina
Uplatnenie žien na trhu práce a budovanie si vlastnej kariéry. Nerovnosť na trhu práce a identifikácia stále pretrvávajúcich príčin a prekážok v rodovej nerovnosti. Právne predpisy o rovnakom zaobchádzaní a uplatňovanie hľadiska rodovej rovnosti.