Systémový prístup ku kvalite - Malá, Denisa
Kvalita musí byť neoddeliteľnou súčasťou všetkých procesov v podniku. Riadenie kvality je najefektívnejšie prostredníctvom postupnej integrácie procesov Juranovej trilógie – plánovanie kvality, kontrola kvality a zlepšovanie kvality. Tento ucelený a systematický prístup je v ostrom kontraste s roztrieštenými a nejednotnými prístupmi z minulosti.