Manažérske prístupy k zabezpečovaniu kvality z hľadiska prosperity a konkurencieschopnosti - Kollár, Vojtech
Manažérske prístupy k zabezpečovaniu kvality. Vývoj manažérstva kvality. Systémy manažérstva kvality. Medzi základné požiadavky systémového prístupu v oblasti riadenia kvality, environmentu, bezpečnosti práce a ochrany zdravia pri práci patria generické požiadavky medzinárodných štandardov - ISO 9001 Systém manažérstva kvality, ISO 14001 Systém environmentálneho manažérstva a OHSAS 18001 Systémy manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Zmeny v týchto normách. Ďalšie štandardy týkajúce sa systému riadenia procesov v organizácii.