Motívy pre začatie podnikania: prípadová štúdia z prostredia MSP - Belás, Jaroslav
Definovanie a kvantifikácia najvýznamnejších motívov pre začatie podnikania, porovnanie rozdielov medzi jednotlivými motívmi, resp. pozitívnou a negatívnou motiváciou podnikateľov z hľadiska pohlavia, vzdelania a veku podnikateľov.