Obnoviteľné zdroje energie v čínskej ekonomike - Hlavová, Natália, 1991-
Obnoviteľné zdroje energie a ich využívanie v čínskej energetike. Zhodnotenie súčasného postavenia obnoviteľných zdrojov energie v čínskej ekonomike a predpoklady vývoja ich postavenia do budúcich dekád. Investície do obnoviteľných zdrojov, najmä do veternej a solárnej energie.