Ovlivňuje motivace k podnikání vnímaní podnikatelského prostředí? Případová studie z Moravskoslezského kraje - Šebestová, Jarmila
Závery z kauzálnej analýzy medzi motivačnými faktormi pre podnikanie a vnímanie podnikateľského prostredia pre rozvoj podnikateľských aktivít v Moravskoslezskom kraji.