Súčasné postavenie virtuálnej meny bitcoin - Krátka, Jana
Všeobecná charakteristika kryptomeny bitcoin. Komparácia vybraných vlastností bitcoinu a amerického dolára. Súčasný stav na trhu s bitcoinami. Otázka identity bitcoinu a jeho súčasná regulácia. Definícia virtuálnej meny podľa Európskej centrálnej banky. Sumarizácia postavenia bitcoinu podľa vybraných krajín.