Návratnost terciárního vzdělávání v růstu kompetencí a platu: mezinárodní srovnání - Anýžová, Petra
Kognitívne kompetencie sú témou celej rady súčasných rešpektovaných ekonomických a sociologických študií. Návratnosť terciárneho vzdelávania v pomere k rastu kompetencií a platov naprieč krajinami OECD.