Súčasný stav menšinovej politiky v Poľsku - Krkošková, Zuzana
Základný dokument menšinovej politiky v Poľsku. Rámcový dohovor o ochrane národnostných menšín. Vývoj menšinovej politiky. Používanie menšinových jazykov. Právo menšín prejavovať svoje náboženstvo alebo vieru. Národný program pre rómsku komunitu.