Financial market imperfections and corporate investments - Belanová, Katarína, 1978-
Nedokonalosti finančných trhov sťažujú získavanie externých finančných zdrojov najmä malým a stredným podnikom. Vplyv nedokonalostí finančného trhu na investície – výsledky prieskumu z roku 2011 medzi 53 automobilovými firmami v SR. Vzťah medzi nedostatkami kapitálového trhu a skutočnými investíciami.