Čínsky juan a jeho miesto v medzinárodnom menovom systéme - Lipková, Ľudmila
Prehľad literatúry, ktorá sa zaoberá problematikou postavenia čínskej meny renminbi. Renminbi ako svetová rezervná mena. Rovnocenné názvy čínskej meny - renminbi a juan. Devalvácia čínskeho juanu pred jeho zaradením do koša SDR. Podmienky zaradenia juanu do koša rezervných mien SDR.