Multilaterálna diplomacia Číny - Ondriaš, Juraj, 1988-
Predhistória čínskeho multilateralizmu. Vzostup čínskej multilaterálnej diplomacie. Znaky a stratégie čínskeho multilateralizmu. Štyri stratégie - sledovanie (watching), zapájanie (engaging), obchádzanie (circumventing) a tvarovanie (shaping).