Hľadanie príležitosti pre šetrné inovácie v oblasti liečby depresie - Valačai, Peter, 1989-
Príležitosti pre šetrné inovácie v oblasti politík duševného zdravia. Pojem chápania šetrných inovácií. Súčasná situácia liečby depresie v prostredí Slovenskej republiky. Porovnanie štandardov v oblasti liečby depresie vo Veľkej Británii so stavom na Slovensku.