Vývoj trendu ukazovateľov efektívnosti verejnej správy v medzinárodnom kontexte - Vavrová, Katarína, 1960-
Efektívnosť verejnej správy. Dane spravované tzv. národnou daňovou správou. Podmienky efektívnosti verejnej správy. Význam daňovej správy pre jej efektívnosť. Trendy ukazovateľov efektívnosti.