Aktuálne problémy harmonizácie daní v EÚ - Lénártová, Gizela
Teoretické vymedzenie harmonizácie daní. Súčasný stav zdanenia v Európskej únii ako východisko daňovej harmonizácie. Problémy harmonizačného procesu nepriamych daní v EÚ. Vývoj sadzieb DPH v SR od 1.1.1993 po súčasnosť. Problémy harmonizačného procesu priamych daní v EÚ.