Aktuálne trendy hospodárskej diplomacie Francúzska - Mateašáková, Monika
Stručný pohľad na zahraničný obchod Francúzska. Iniciatívy Francúzska na oživenie zahraničného obchodu v období 2012 – 2015. Reštrukturalizácia sekcií Ministerstva zahraničných vecí a medzinárodného rozvoja.