Trend konvergence energetiky a telekomunikací přináší zajímavé růstové příležitosti pro energetické společnosti - Svoboda, Radek
Súčasná situácia na telekomunikačnom trhu, ktorá otvára príležitosť pre vstup energetických spoločností na trh a synergia pri poskytovaní služieb. Liberalizácia telekomunikácii i energetiky a nové zdroje výnosov mimo tradičných oblastí podnikania.