Environmental Criteria of Public Procurement as an Instrument of Development Sustainability of Slovakia - Štofová, Lenka, 1989-
Rámcová stratégia OECD s výberom dôležitých ukazovateľov životného prostredia a vlastností, ktoré sú určené pre posudzovanie zelených stratégií rastu (zelený marketing). Zelené stratégie rastu a ekonomicko-ekologické aktivity budúcnosti. Návrh metodiky a odporúčania pre budúce ekonomické reformy.