Risk administration – the role of government decisions in the view of non-standard measured instruments - Hocman, František, 1983-
Správa politických rizík je neľahká úloha pre štáty celosvetovo. Druhy politických rizík. Finančné riziká, informácie o riziku a stádovité správanie sa zákazníkov. Rating rizík; silné a slabé zásahy pri správe rizík. Nákladová efektivita rizika, korelácia výberu daní a administratívnych nákladov v krajinách EÚ a krajinách V4.