Názory na účinky elektromagnetického žiarenia na ľudské zdravie - Bendík, Jozef
Vplyvy a účinky žiarenia vonkajších vedení na ľudské zdravie. Medzinárodná agentúra pre rakovinový výskum (IARC) a Medzinárodná komisia pred neionizujúcim žiarením (ICNIRP). Dôsledky a vyjadrenia mierotvorných organizácií.