Poradenská činnosť v intenciách sociálno-výchovného pôsobenia školského sociálneho pedagóga - Niklová, Miriam
Sociálno-pedagogické poradenstvo v školách a školských zariadeniach, jeho formy a poradenské metódy. Sociálno-pedagogické poradenstvo a profesia sociálneho pedagóga. Zákon č. 317/2009 Z. z. o pedagogických a odborných zamestnancoch a zákon č. 245/2008 Z. z. o výchove a vzdelávaní.