Poruchy správania detí a ich zvládanie v pedagogickej praxi - Soroková, Tatiana
Náročnosť práce so žiakmi so špecifickými poruchami – špeciálne metódy a formy práce. Špecifické poruchy správania a učenia a ich podmienenosť s narušením funkcií, ktoré sú zodpovedné za riadenie, reguláciu a prepojenie prejavov správania a schopnosti učenia.