Prvá dáma sa vrátila do Tatier Hotel Lomnica - Kramárová, Zlatica
Najstarší tatranský hotel bol vždy kultúrnym centrom spájajúcim spoločenský život s umením a dobrým jedlom. Na túto tradíciu nadviazali investori, ktorí po 20 rokoch vrátili do hotela život. Dnešný Hotel Lomnica odráža to najlepšie z minulosti aj zo súčasnosti. Pôvodný hotel pochádza z roku 1894 a bol prvým luxusným hotelom v Tatrách. Jeho dnešná podoba je výsledkom komplexnej rekonštrukcie v rokoch 2015-2016.