Zákon o zdravotnom poistení (s komentárom s účinnosťou od 1.1.2017 na základe zákona č. 356/2016 Z. z.) - Krippel, Mikuláš
Úplné znenie zákona o zdravotnom poistení č. 580/2004 Z. z. v znení ďalších zákonov aj s komentárom a príkladmi.