Práca v zahraničí - Taliansko - Spišiaková, Alžbeta
Príchod do krajiny a získanie tzv. code fiscale. Ako si nájsť prácu. Ako napísať životopis. Pracovný čas a platové podmienky. Vznik pracovného vzťahu domácej práce. Informácia o podnikaní. Podpora v nezamestnanosti. Zdravotný a sociálny systém. Životné náklady. Užitočné kontakty.