Zmeny v zákone o zdravotnom poistení účinné od 1.1.2017 - Švaňová, Martina
Novela zákona o zdravotnom poistení schválená Národnou radou SR v novembri 2016. Spresnenie určenia osoby povinne verejne zdravotne poistenej v systéme SR. Zmeny v poskytovaní a refundovaní zdravotnej starostlivosti. Zmena definície príjmov vstupujúcich do vymeriavacieho základu pre odvod poistného. Minimálny a maximálny vymeriavací základ pre odvod poistného. Zmeny týkajúce sa výkazov nedoplatkov. Nová povinnosť zamestnávateľa. Nová povinnosť zdravotnej poisťovne.