Emisný škandál prinútil Volkswagen k zmenám vo firemnej kultúre - Kvašňák, Lukáš
Emisný škandál automobilky a najväčšia strata v histórii. Jeden z piatich kľúčových cieľov - zmena štruktúry a myslenia. Zmena v spolupráci medzi jednotlivými značkami. Prílišná centralizácia a nepružné rozhodovanie. Kľúčový brand v problémoch. Volkswagen v číslach.