Analýza indikátoru udržitelného rozvoje v oblasti klimatických změn z hlediska plnění strategie Evropa 2020 - Blatná, Dagmar
Analýza indikátorov z oblasti iniciatívy "Európa účinnejšie využívajúca zdroje" - emisie sklenníkových plynov (GGE -greenhouse gas emmision), najmä posúdenie vývoja a splniteľnosti cieľových hodnôt analýzovaného indikátora v EÚ a Čekej republike.