Spolupráce NETWINGS, s.r.o. s firmou TOP1TAXI příklady z marketingové praxe - Skočková, Andrea
Spoločnosť TOP1TAXI (jedna z popredných a najspoľahlivejších taxi služieb v Brne) a jej nový projekt Rezervačný systém prepravy. Ako projekt prakticky funguje, ciele projektu a výsledný efekt.