E-shopom s potravinami sa končia časy bez dozoru - Haluza, Ivan
Štátna veterinárna a potravinová správa (ŠVPS) bude e-shopy s potravinami kontrolovať náhodnými úradnými nákupmi. Aktívne chce vyhľadávať a trestať tie z nich, ktoré sa štátu dosiaľ nezaregistrovali a pred dozorom sa skrývajú. Potraviny mimo dozoru môžu byť pre spotrebiteľov zdraviu nebezpečné. Kontroly musia byť prísnejšie aj preto, aby sa zachovali rovnaké trhové podmienky pre všetkých hráčov regulovaného odvetvia.