Priemysel bude konkurencieschopný iba s Ro-Manom - Jesný, Martin
Riešenie nedostatku pracovníkov v slovenských priemyselných podnikoch. Rozvoj ľudských zdrojov v priemyselných firmách. Nastavenie školstva na maximálny možný kontakt s praxou. Medzinárodné prognózy a trh práce.