Dobré riešenie, no zatiaľ nestačí - Némethová, Mojmíra
Systém a ciele duálneho vzdelávania na Slovensku, ktorý môže prispieť k riešeniu nedostatku ľudí v priemysle. Duálne vzdelávanie, výchova a udržiavanie ľudí vo fabrikách. Rekvalifikácia a naprávanie nesúladu medzi zameraním škôl a potrebami praxe.