Voting behavior in parliamentary elections in Slovakia - Řádek, Miroslav
Výsledky unikátneho volebného prieskumu (exit poll) zo slovenských parlamentných volieb 5. marca 2016 na 1612 respondentoch, ktorý pripravila Katedra politológie na Trenčianskej univerzite Alexandra Dubčeka v Trenčíne.