Priemysel sa učí podnikať v dobrých časoch - Kantorík, Juraj
Rast a rozvoj nových projektov pri hľadaní kvalifikovaných pracovníkov. Starosti personalistov s fluktuáciou a podstavom pracovníkov. Nábor pracovných síl a možnosť kariéry. Rozširovanie kapacít v priemyselných podnikoch. Pracovný trh a dominancia automobilového priemyslu.