Ako funguje hračkárstvo bez Lega a Barbie - Legéň, Marek
Sieť predajní Vnímavé hračky chce pokryť rastúci dopyt po alternatíve ku klasickým obchodom s hračkami. Neoslovujú deti, ale netypicky, rodičov. Hračkami sa snažia podporovať rozvoj schopností a vlastností dieťaťa. Firma v súčasnosti hľadá investora na ďalšiu expanziu. Podiel na tržbách rastie aj v e-shope.