Priemyselný feng šuej udržiava kvalitu aj náladu - Nováková, Barbora
Moderné riadenie ľudí, funkčnosť a usporiadanie či ergonómia pracoviska. Aké sú ideálne podmienky na pracovisku pre zamestnancov, ktorí majú robiť dlho, presne a tvorivo. Využitie schopností človeka a povinnosti zamestnanca z pohľadu kvality a motivácie na pracovisku.